Vilka är vi?

Ingrid Gråberg
Jenny Klefbom

Vi är båda legitimerade psykologer med mångårig erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och föräldrar. Tidigare arbetade vi inom Barn- och ungdoms­psykiatrin, men 2007 valde vi att starta egna verksamheter. Samma år skrev vi boken Tonåringar – om livet med nästan vuxna barn (slutsåld). Jenny är dessutom med­författare till böckerna Angeläget om maktlekar, Journal­föring för psykologer och Bamses kompisbok och kom senast ut med boken Fixa föräldraskapet – en liten handbok i att vara förälder.

Under många år har vi båda besvarat frågor från allmänheten på Psykologförbundets sajt Psykologiguiden och under åtta år var Jenny barnpsykologisk expert på Nyhets­morgon i TV4.  

Idag arbetar vi huvudsakligen med utredningar, handledning/konsultation och som skolpsykologer på konsultbasis. Vi föreläser också – både tillsammans och var för sig – för allt ifrån föräldrar och elever till specifika yrkesgrupper. Vi utgår från Norrtälje respektive Stockholm. Utbild­ningar, föreläsningar och andra avgränsade uppdrag erbjuds i hela landet.

Välkommen att höra av dig till oss!